اصلی سیاست هیلاری کلینتون به دریافت بیانیه های مطبوعاتی رایگان از رسانه های جریان اصلی ادامه می دهد

چه فیلمی را ببینید؟

هیلاری کلینتون.جاستین سالیوان / گتی ایماژ

تلاش های روابط عمومی طرفدار کلینتون که رسانه های جریان اصلی از آن پشتیبانی می کنند ، تلاش برای مقاومت در برابر دونالد ترامپ را از بین می برد و مانع توانایی حزب دموکرات در جبران ضررهای خود می شود. هیچ چیز بیش از برخورد با کلینتون به عنوان سخنگوی حزب دموکرات به ترامپ و جمهوری خواهان کمک نمی کند ، اما این همان چیزی است که رسانه های جریان اصلی در گزارش انتقادی خود از هر حضور عمومی یا توییت ساخته شده توسط هیلاری کلینتون این امکان را فراهم می کنند. چلسی و بیل کلینتون نیز تحت پوشش مشهور مشابهی قرار دارند.

در 5 ژوئیه ، هیلاری کلینتون توییت کرد دوباره در GOP ، که اشاره کرد که او اعتراف کرد اوباماکار دارای نقص است. چندین خبرگزاری از جمله اخبار روز نیویورک ، مقدار کمی، خبرگزاری هافینگتون ، نیوزویک ، و Business Insider پوشش صدای جیر جیر را پوشش داد ، و آن را یک نامید توییت حماسی . این نوع گزارش های حامی کلینتون هنوز به طور گسترده در چندین رسانه اصلی جریان استفاده می شود. آنها با این کار مارک تجاری کلینتون را بهانه کردند که ضرر او را بهانه کرده و پرونده حزب دموکرات را برای جلوگیری از اصلاحات بازسازی کردند. در دهه گذشته ، ساختار حزب به رئیس جمهور شدن وی بستگی داشت و رهبری حزب و متحدانش در رسانه ها قصد اصلاح این استراتژی را ندارند.

در تاریخ 2 ژوئیه ، هیلاری کلینتون حضور یافت نمایش برادوی. مانند سایر حضورهایی که از زمان باخت به دونالد ترامپ در نمایش ها داشته است ، از جمله بلوار غروب آفتاب ، در حمل و نقل و رنگ بنفش ، مخاطبان او را مورد استقبال قرار دادند. قابل توجه است که او در طول مبارزات انتخاباتی خود به این ترتیب پذیرفته نشده است. در چند تجمع وی ضعیف حضور داشتند و بیشتر اوقات جمع آوری کمک های درب بسته با اهداکنندگان ثروتمند و افراد مشهور را انتخاب می کرد. در خارج از این جمع آوری کمک های مالی ، هیلاری کلینتون با مقاومت زن جوان سیاه پوستی روبرو شد اعتراض کرد یک بشقاب 500 دلار در هر بشقاب او که در مورد استفاده خود از عبارت super-predator to 1990 استفاده می کند اعتراض در خارج از جمع آوری کمک مالی جورج کلونی و صدای سفید برای جلوگیری از شنیدن سخنرانی خبرنگاران در یک کلاهبرداری در کلرادو مورد سرقت قرار گرفت. در نمایش های برادوی ، او با استقبال گرم طبقه متوسط ​​بالایی روبرو می شود و رسانه های جریان اصلی حمایت از کلینتون را که به طور م asثر به عنوان بیانیه مطبوعاتی انجام می شود ، انفجار می دهند.

هافینگتون پست گزارش شده ، تئاتر با ظهور هیلاری کلینتون در بین تماشاگران به اوج می رسد. نیوزویک گزارش شده ، هیلاری کلینتون همچنان رای مردم را در تئاتر NYC دریافت می کند. تپه ویدیویی ارسال کرد از تشویق مخاطب. سلام Giggles و Uproxx نیز گزارش شده ظاهر او در مقالاتی مانند انتشار بیانیه مطبوعاتی انتقادی. واشنگتن پست گزارش شده به همین مناسبت و حدس زد که آیا تعداد نظرسنجی های او بهتر از ترامپ است. پست اشاره کرد که محبوبیت کلینتون پس از انتخابات کاهش یافته است.

علی رغم عدم محبوبیت کلینتون در سمت راست و چپ ، رسانه های جریان اصلی و نخبگان ثروتمند مشتاقانه برای بازسازی چهره خانواده اول سابق پرش کرده اند. در 3 ژوئیه ، اقیانوس اطلس منتشر شده است مصاحبه با مدیر عامل و موسس Girls Who Code ، رشما ساوجانی ، هیلاری کلینتون را به عنوان مربی وی در چارچوب قرار داد.

کلینتون ها و متحدان آنها در رسانه ها در تلاشند تا برند کلینتون را تا جایی بازگردانند که بازگشت به سیاست عملی شود. حتی اگر سرانجام کلینتون ها نامزدی دیگری را تجربه نکنند ، کلینتون ها خماری خواهند بود که حزب دموکرات برای سالهای آینده از آن رنج خواهد برد.

مقالاتی که ممکن است دوست داشته باشید :